Palvéco neemt Jelco Verswaren over

Groothandelaar Palvéco koopt Jelco Verswaren

HEERHUGOWAARD- Groothandelaar Palvéco uit Heerhugowaard heeft de versgroothandel Jelco uit Leeuwarden overgenomen. Dit betekent voor Palvéco een verruiming van haar marktgebied met de drie meest noordelijke provincies van Nederland. 

Palvéco is op dit moment met haar groothandels- en distributieactiviteiten werkzaam in Noord-Holland, de Randstad en midden Nederland. Al een tijd lang had het bedrijf de ambitie om een groter marktgebied te bewerken. “Jelco past in deze ambitie”, zegt directeur Aart Wielaard van Palvéco. “We kennen de mensen en de manier van werken spreekt ons aan. Daarom zijn we zijn er erg trots op dat Jelco deze stap voorwaarts samen met PalVéco wil zetten”, zegt hij.

Versconcepten
Ook directeur Koen de Boer van het verwarenbedrijf uit Leeuwarden is blij met de overname. “Jelco past goed binnen de Palvéco groep. Beide bedrijven zijn al jaren lid van de samenwerking Interkring vers en de inkoopvereniging Supertrade. Palvéco kan Jelco verder versterken met haar vooruitstrevende versconcepten.”

Author: KDR

Share This Post On