Rentevoordeel KDR leden op Rabo Impactlening 

Met uw KDR-lidmaatschap heeft u gekozen voor duurzaam ondernemen. De Rabobank ondersteunt het initiatief van Keten Duurzaam Rundvlees en zet hier graag iets tegenover. Met uw KDR-certificaat bent u namelijk toonaangevend in duurzaam ondernemen. Hiermee komt u in aanmerking voor een speciale regeling voor duurzame bedrijven. U ontvang een rentevoordeel op de Rabo Impactlening. Deze regeling geldt voor alle leden, van vleesveehouder tot slager!

“Wij zijn trots op deze samenwerking met de Rabobank. Afgelopen jaar heeft één van onze leden hiervan gebruik gemaakt voor de bouw van een nieuwe stal”, zegt Anita Heijdra, woordvoerder van Keten Duurzaam Rundvlees. “Deze stal voldeed aan de gestelde bovenwettelijke maatregelen. Zo stimuleren wij verduurzaming van de vleesveehouderij en helpen wij onze leden écht vooruit met hun duurzame onderneming.”

De impactlening is een samenwerking van de Rabobank en de Europese Investeringsbank. Met de Impactlening stimuleren zij Nederlandse ondernemers om duurzaam te investeren. Ondernemers die toonbaar actief zijn met maatschappelijk verantwoord ondernemen komen in aanmerking voor de impactlening. Het rentevoordeel kan oplopen tot 0,8%.

Author: KDR

Share This Post On